Matglede Sommer 2015

Matglede nr. 3 2015 byr på gode oppskrifter og tips til sommerens grillmat.

I denne utgaven av vårt Matgledemagasin blir du bedre kjent med vårt unike grillmatserie.

I samarbeid med noen av Norges beste råvareleverandører og matprodusenter har vi utviklet et grillsortiment som Ultra, Centra og Jacob’s er helt alene om.

Vi bruker deler av dyret som ikke er så vanlig å bruke til grillmat i Norge, men som andre kjøkkenkulturer nærmest fråtser i. Forpart og side av okse og svin blir ofte, og helt ufortjent, omtalt som «the ugly parts». Investerer man litt tid på disse stykkene, gjør de betegnelsen til skamme, og gir deg avkastning i form av saftig, møre kjøttstykker som du gnager rett av bena.

Men, så er det dette med tiden da. Og det er her cluet ligger – vi har gjort alle forberedelsene. Du slipper å tenke på rubbing, marinering, røyking og langtidsgrilling, og kan på kort tid og med varm grill briljere med groovy grillmat. Vi kaller det California Summer BBQ.

Ta en titt i vår siste utgave av Matglede!