Jacob's anbefaler - høst 2018

Det er så moro å jobbe med gode råvarer! Spesielt med råvarer som kommer fra produsenter som driver med ekte lidenskap.

I denne utgaven av Jacob’s anbefaler tar vi deg med til Nes på Romerike der den unge familien Qvale har overtatt familiegården og produserer 100 % økologisk Aberdeen Angus. Kjøttet fra Horgen Gård er helt rent. Dyrene beiter ute og kjøttet du kjøper under merket Horgen har aldri vært utsatt for medisiner. Det er det verdt å betale litt ekstra for.

Norske blåmuggoster i særklasse og vi er stolte over å presentere ni spennende varianter fra små og store produsenter rundt omkring i landet. 

Langs Rogalandskysten beiter stolte sauer med karakteristiske svarte fjes. Vi har besøkt dem og sett nærmere på hvordan de har det. Vi ble begeistret!

Hverdagsfisk, sjokolade, vaktler og eksotisk frukt presenteres av våre fagfolk som alle har stor kunnskap de gjerne deler med deg. Og husk de er på jobb for å hjelpe deg til den gode matopplevelsen. 

Les hele magasinet her.