Jacob's Majorstuen søker tre nye ansatte

Om oss

Mathuset Jacob's har lange tradisjoner som ferskvarebutikken med de spesielt dyktige fagfolkene og det enestående vareutvalget. Jacob's på Holtet har holdt til på samme adresse siden 1926. Høsten 2015 åpnet Jacob's på Majorstuen, som tidligere var Ultra Coloseum og Centra Colosseum. Butikkene har markert seg både lokalt, regional og internasjonalt med sine betjente avdelinger og utvalg av kjøtt, fisk, ost, delikatesse, frukt og grønt og spesialiteter fra inn- og utland. Butikkene omsetter for ca. 300 millioner og har rundt 150 medarbeidere.

Stillingsbeskrivelse

Ved Jacob's Majorstuen har vi nå tre ledige stillinger som henholdsvis meieriansvarlig, kassemedarbeider og frukt- og grøntmedarbeider. Stillingen som meieriansvarlig er et vikariat, de to andre stillingene er faste. Les mer om stillingene nedenfor. Når du trykker "søk her" velger du hvilken stilling du ønsker å søke på. Du kan naturligvis søke på alle stillingene. 

Meieriansvarlig 37,5 timer i uka (vikariat til og med 31. januar 2021)

Dine hovedoppgaver vil være:

  • Ansvarlig for meieriavdelingen, herunder bestillings- og driftsrutiner (omlag 60 % av stillingen)
  • Varepåfylling i kolonialavdelingen (omlag 40 % av stillingen)
  • Kontakt med leverandører
  • Kvalitetskontroll ved varemottak
  • Kundebehandling og salg
  • Svinnkontroll

Vi ser etter deg som er:

  • Strukturert samtidig som du er effektiv
  • Glad i å jobbe selvstendig
  • Nøyaktig; det er viktig med gode bestillingsrutiner i avdelingen

Det er ønskelig med god erfaring innenfor dagligvare, men ikke et krav. Erfaring bør fortrinnsvis være fra stillinger med utvidet ansvar. Du har gjerne fagbrev i salgsfaget. 

Kassemedarbeider 37,5 timer i uka (fast stilling)

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Medarbeiderne i kassen er butikkens fremste ambassadører, og du er ofte den eneste butikkansatte kunden har kontakt med i løpet av handleturen. I tillegg til å slå inn varer, er kasseavdelingen ansvarlig for påfyll og salg av aviser og blader, tobakksvarer, gavekort og apoteksvarer. Liker du å ha mye å gjøre, er denne jobben midt i blinken for deg. Mange kunder skal betjenes og mange varer skal fylles i løpet av dagen, du må derfor trives med hektisk tempo. 

Frukt- og grøntmedarbeider 36,5 timer i uka

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Liker du å ha mye å gjøre, er denne jobben midt i blinken for deg. Mange paller av frukt, grønnsaker, juice og smoothies skal fylles i løpet av dagen, du må derfor trives med både tunge løft og hektisk tempo.

I alle stillingene må du like kundekontakt og service, det er en naturlig del av arbeidsdagen. Å kunne spandere et smil på en kunde, til tross for at du har mye å gjøre er viktig. Hos Jacob´s setter vi kundeservice høyt, og det er mange kunder som ønsker hjelp. Nettopp derfor må du ha gode norskkunnskaper. Du må også ha fylt 18 år. 

Vi tilbyr:

En spennende og utfordrende stilling innen Norges største dagligvarekonsern. Vi har en rekke opplæringsprogrammer gjennom vår egen interne skole, og det er store utviklingsmuligheter i kjeden.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen. Søknader behandles fortløpende. 

 

Kort om stillingen

Arbeidssted
Oslo
Fylke
Oslo
Jobbtype
Heltid
Frist
15.08.2020
Kontakt
Espen Vasrud
Telefon
23 20 55 22