Jacobs Holtet søker butikkmedarbeidere til 50% og 100% stilling

Om oss

Mathuset Jacob's har lange tradisjoner som en ferskvarebutikk med spesielt dyktige fagfolk og et enestående vareutvalg. Jacob's på Holtet har holdt til på samme adresse siden 1926. Høsten 2015 åpnet Jacob's på Majorstuen, som tidligere var Ultra Colosseum og Centra Colosseum. Butikkene har markert seg både lokalt, regional og internasjonalt med sine betjente avdelinger og utvalg av kjøtt, fisk, ost, delikatesse, frukt og grønt og spesialiteter fra inn- og utland. Butikkene omsetter for ca. 300 millioner og har rundt 150 medarbeidere.

Stillingsbeskrivelse

Jacob’s Holtet er kjent for utvalg, kvalitet og kunnskap. Vi har serviceinnstille medarbeidere som strekker seg ekstra langt for kundene, og som alltid møter våre besøkende med et smil. Nå søker vi etter to nye butikkmedarbeidere som skal sørge for at vi blir områdets foretrukne dagligvarebutikk! 

To ledige stillinger
Når du søker kan du velge hvor stor stillingsprosent du ønsker deg.
Stillingsomfang: 50% og 100%
Arbeidstid: dag, kveld og helg
Det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier.

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Avdelingen du skal jobbe i er ryggraden i butikken, og står for over halvparten av butikkens omsetning. I kolonialavdelingen finner du alt fra tørrvarer, drikkevarer, frysevarer, meieri og hygieneartikler. Dine oppgaver vil i stor grad bestå av varepåfylling, rullering og fremtrekk. Du vil også ekspedere i kassa, tømme panteautomaten, hente kundevogner og hjelpe kunder. 

Fordi du skal hjelpe kunder og samarbeide tett med kollegaer ser vi etter deg som liker å snakke med mennesker og som synes service er gøy. Du vil komme inn i en avdeling der det alltid skjer noe, og du må ha fart i beina og et smil om munnen for å lykkes i kolonialavdelingen. Vi garanterer morsomme dager på jobb, der veien til mer ansvar er kort for dem som gjør en god innsats.

Du må ha gode norskkunnskaper og være fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
Jacob's Holtet er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. Å jobbe som deltid i kolonialavdelingen er første skritt mot å bli stengeansvarlig - en tittel som henger høyt hos oss. Uansett om du ønsker karriere i dagligvarebransjen eller trenger en deltidsjobb ved siden av f.eks. studier, ønsker vi deg velkommen. Her er det mange som gleder seg til å få en ny kollega!

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Kort om stillingen

Arbeidssted
Oslo
Fylke
Oslo
Jobbtype
Heltid
Frist
23.09.2021
Kontakt
Mona Simonsen
Telefon
23180100