Fra Sunnhetsbonus til frukt- og grønt kuponger

Dagens Sunnhetsbonus, som har gitt deg 7 % Trumf-bonus på all fersk frukt og grønt, grovere brød og fersk fisk hos Jacob’s, avsluttes med virkning fra 14. juni 2018. Som en erstatning innfører vi allerede 24. mai kuponger som gir deg 25 % rabatt på utvalgte grønnsaker og frukt. Kupongene får du automatisk som Trumf-medlem.

Hvorfor gjør vi endringen?

Hos Jacob’s ønsker vi å stimulere til sunnere handlekurver, noe vi erfarer at den faste Sunnhetsbonusen ikke i tilstrekkelig grad gjør. For å motivere til økt forbruk av sunnere varer og øke bevisstheten rundt gode kjøp for kundene, ser vi at vi må ha aktive og rullerende kampanjer. Derfor går vi bort fra Sunnhetsbonus og innfører flere frukt og grønt-kuponger.

Hva betyr denne endringen for deg?

  • Din automatiske og faste 7 % Trumf-bonus på all fersk frukt og grønt, grovere brød og fersk fisk opphører fra 14. juni 2018.
  • På Min Side og i tilsendt nyhetsbrev får du hver annen uke 3 nye kuponger som gir deg 25 % rabatt på utvalgt frukt og grønnsaker. 
  • Du trenger ikke å registrere deg eller melde deg inn noe sted for å få kuponger. Alle som er Trumf-medlemmer får kuponger. Kupongene aktiverer du på «Min Side» på jacobs.no.
  • I perioden fra 24. mai til og med 13. juni 2018 får du både Sunnhetsbonus og frukt og grønt-kuponger. Det betyr at du ved kjøp av produkter på kupong også får bonusfordelene. 

Sjekk dine samtykker og bonusopptjening

Klikk her for å komme til din Trumf-side. Her kan du sjekke og gjerne endre dine samtykker når det gjelder å få tilsendt informasjon og markedsføring. Her kan du også følge med på din kjøpshistorikk og bonusopptjening.