Maissuppe med kyllingfilet og cherrytomat

Maissuppe med kyllingfilet og cherrytomat

Lett
20-40 min

Deilig og mettende maissuppe saftig kyllingfilet.

Slik gjør du

Skrell og finhakk løken. Hell væsken av maisen og tørk maiskornene på kjøkkenpapir. (Hell eventuelt innholdet av maisboksene i sil/dørslag og la maiskornene renne av.)

Ta frem en middels stor gryte, varm matoljen og fres finhakket løk og chili med maiskornene. Tilsett sukker, kyllingkraft og vann. Kok opp og la trekke i 5-10 minutter.

Finn frem stavmikseren og kjør blandingen til en glatt suppe. Tilsett matfløte og kok opp.

Stek kyllingfiletene, bruk grillpanne hvis du har. Del cherrytomatene på ”tvers” (langs ekvator) og stek disse i to minutter.

Servér maissuppen med skiver av grillet kyllingfilet og to halve cherrytomater. Dryss over finhakket koriander eller gressløk.

Tortillachips ved siden av.