Ragnhilds glutenfrie krumkaker

Ragnhilds glutenfrie krumkaker
Lett
20-40 min

Glutenfrie krumkaker med krem uten melk smaker godt for både de med og uten allergier.

Slik gjør du

Rør smør og sukker hvitt, tilsett ett og ett egg. Bland i melet. Tilsett 2 spiseskjeer vann (tilsett litt mer om krumkakene blir for tykke). Lag krumkaker med krumkakejern, formen bestemmer du selv. Avkjøl raskt og ha dem rett over i lufttett boks, ellers blir de myke.

Krem uten melk

Pisk krem av Oatly melkefri havrefløte eller Alpro melkefri soyakremfløte. Tilsett syltetøyet, rør forsiktig. Om kremen ønskes søtere, tilsett melis eller vaniljesukker. Pynt med hele bær.

I stedet for krem kan du også bruke melkefri is eller sorbet. Vi har et stort utvalg fra Kulinaris og Alma.