Pai med jordbær og rabarbra
![Pai med jordbær og rabarbra](https://res.cloudinary.com/norgesgruppen/image/upload/c_fill,f_auto,h_450,q_auto,w_800/cf5a9e5b3a2ebf99.jpg)
En deilig fruktpai med jordbær og rabarbra, server gjerne med is til!
Slik gjør du
Bland smør, sukker og mel til en deig. Trykk deigen ut i en smurt form, ca. 22 cm i diameter. La den stå kjølig en halv times tid.
Prikk paideigen med en gaffel og stek den ved 200C i ca. 15 minutter.
Kok den rensede og oppdelte rabarbraen med sukker og vann i en kjele. Ta opp rabarbraen når den er nesten myk.
La væsken koke inn til en tykk saus. Ha i rabarbrabitene igjen og avkjøl. Du kan også jevne med litt potetmel for å få tykkere fyll.
Bre rabarbrakompotten over kaken, dekorer med skivede jordbær, og server paien med vaniljesaus eller pisket kremfløte.