Jacob's Holtet åpner 12. september

Nå er det klart! Jacob's Holtet åpner igjen torsdag 12. september. I nesten et år har vi bygget for å gjøre oss klare for 100 nye år med matglede her på Holtet! Butikken har vært stengt siden juni 2023 og det har skjedd mye i mellomtiden. Deler av den gamle bygningsmassen er revet, resten er modernisert og det er kommet et helt nytt tilbygg som skal huse Oslos kanskje aller flotteste ferskvareavdeling.

I 1912 åpnet den første kolonialbutikken der Jacob’s på Holtet i dag ligger. Butikken ble kjøpt opp av familien Jacobsen, ved konditor Karl Jacobsen og Inga Marie Fosse, i 1926. Jacobsen og Fosse startet bakeri og leide ut butikklokalet og en leilighet. Noe som skulle bli starten på mateventyret hos Jacob’s på Holtet.

I 1933 startet den 19-årige sønnen til Karl og Inga Marie, Kolbjørn, opp egen kolonialforretning i farens lokaler. Og det er nettopp denne kolonialforretningen som danner grunnlaget for delikatessebutikken vi gleder oss til å åpne igjen 12. september.

Ny fasade.jpg

Skisse av fasade mot Ekebergveien 

Samme gode service i 100 nye år

Fra første åpningsdag i 1933 har Jacob's på Holtet sikret kundene på Bekkelaget og Nordstrand de aller beste råvarene og god service. Når vi åpner butikken igjen i september vil vi fortsette å tilby deg de aller beste råvarene, det store utvalget av varer fra inn- og utland og ikke minst en utmerket service fra våre dyktige fagfolk.

Og du vil garantert treffe igjen de fleste av dem du kjenner så godt i vår nye flotte butikk.

Terje og Arild.jpg

Terje og Arild er på plass når butikken åpner igjen. 

Del

Åpningstider

Åpningstider
Hverdager Stengt
Lørdag Stengt
Søndag Stengt
Spesielle åpningstider
Ombygget butikk åpner igjen 12. september 2024 -