Jacob's Holtet åpner 12. september

Nå er det klart! Jacob's Holtet åpner igjen torsdag 12. september. I nesten et år har vi bygget for å gjøre oss klare for 100 nye år med matglede her på Holtet! Butikken har vært stengt siden juni 2023 og det har skjedd mye i mellomtiden. Deler av den gamle bygningsmassen er revet, resten er modernisert og det er kommet et helt nytt tilbygg som skal huse Oslos kanskje aller flotteste ferskvareavdeling.

I 1912 åpnet den første kolonialbutikken der Jacob’s på Holtet i dag ligger. Butikken ble kjøpt opp av familien Jacobsen, ved konditor Karl Jacobsen og Inga Marie Fosse, i 1926. Jacobsen og Fosse startet bakeri og leide ut butikklokalet og en leilighet. Noe som skulle bli starten på mateventyret hos Jacob’s på Holtet.

I 1933 startet den 19-årige sønnen til Karl og Inga Marie, Kolbjørn, opp egen kolonialforretning i farens lokaler. Og det er nettopp denne kolonialforretningen som danner grunnlaget for delikatessebutikken vi gleder oss til å åpne igjen 12. september.

Ny fasade.jpg

Skisse av fasade mot Ekebergveien 

Samme gode service i 100 nye år

Fra første åpningsdag i 1933 har Jacob's på Holtet sikret kundene på Bekkelaget og Nordstrand de aller beste råvarene og god service. Når vi åpner butikken igjen i september vil vi fortsette å tilby deg de aller beste råvarene, det store utvalget av varer fra inn- og utland og ikke minst en utmerket service fra våre dyktige fagfolk.

Og du vil garantert treffe igjen de fleste av dem du kjenner så godt i vår nye flotte butikk.

Terje og Arild.jpg

Terje og Arild er på plass når butikken åpner igjen.