Biff på sitt beste - 12.03

Bli med på en eksklusiv kveld der mesterkokk Lars Barmen tar deg med på en saftig reise gjennom biffens verden!

Vi utforsker ulike stykningsdeler, kvaliteter og tilberedningsmetoder – fra mør indrefilet til smakfull entrecôte og grove stykningsdeler med karakter.

Lær hvordan du velger riktig kjøtt, steker biffen perfekt og matcher med de beste tilbehørene. Kurset passer for både hobbykokker og matentusiaster som vil løfte biffkunnskapene til nye høyder.

______________

PRIS: 1800,-
DATO: 12. mars
VARIGHET: 17.00 - 22.00

KURSHOLDER: Lars Barmen

PÅMELDING: kurskjokken.holtet@jacobs.no

Del

Åpningstider

Åpningstider
Hverdager 08:00-21:00
Lørdag 09:00-20:00
Søndag Stengt
Spesielle åpningstider
Søndag 7/12 Stengt
Søndag 14/12 14:00-19:00
Søndag 21/12 14:00-19:00
Lille julaften 08:00-21:00
Julaften 08:00-13:00
1. og 2. juledag Stengt
Nyttårsaften 08:00-16:00
1. nyttårsdag Stengt