Fisk og Skalldyr - 26.02

Fisk og skalldyr holder best kvalitet om vinteren når vannet er kaldt. Vi samles først med et glass sprudlende dråper og en delikat matbit før vi lager maten av førsteklasses råvarer sammen, som gjerne består av en 5-6 retters meny.

Vi lager fisk og skalldyr i festlige kreasjoner og avslutter med å innta et deilig sjømatmåltid med fristende, friske hvite viner.

______________

PRIS: 1800,-
DATO: 26. februar
VARIGHET: 17.00 - 22.00

KURSHOLDER:
Lars Barmen

PÅMELDING: kurskjokken.holtet@jacobs.no

Del

Åpningstider

Åpningstider
Hverdager 08:00-21:00
Lørdag 09:00-20:00
Søndag Stengt
Spesielle åpningstider
Søndag 7/12 Stengt
Søndag 14/12 14:00-19:00
Søndag 21/12 14:00-19:00
Lille julaften 08:00-21:00
Julaften 08:00-13:00
1. og 2. juledag Stengt
Nyttårsaften 08:00-16:00
1. nyttårsdag Stengt