| Hverdager | 08:00-21:00 |
|---|---|
| Lørdag | 09:00-20:00 |
| Søndag | Stengt |
| Søndag 7/12 | Stengt |
|---|---|
| Søndag 14/12 | 14:00-19:00 |
| Søndag 21/12 | 14:00-19:00 |
| Lille julaften | 08:00-21:00 |
| Julaften | 08:00-13:00 |
| 1. og 2. juledag | Stengt |
| Nyttårsaften | 08:00-16:00 |
| 1. nyttårsdag | Stengt |
Frankrike er matlandet fremfor noe. Kokkekunst og kokekunst er vel anerkjent og verdsatt, og retter og smaksuttrykk spenner fra enkel bondekost til eksklusiv fine dining.
Denne kvelden fyller vi kurskjøkkenet med gode råvarer som vi tilbereder med franske teknikker. Etter gjennomført kurs sitter du igjen med kokkeferdigheter som det er lett å imponere gjestene med.
______________
PRIS: 1800,-
DATO: 16. april
VARIGHET: 17.00 - 22.00
KURSHOLDER: Lars Barmen
PÅMELDING: kurskjokken.holtet@jacobs.no
| Hverdager | 08:00-21:00 |
|---|---|
| Lørdag | 09:00-20:00 |
| Søndag | Stengt |
| Søndag 7/12 | Stengt |
|---|---|
| Søndag 14/12 | 14:00-19:00 |
| Søndag 21/12 | 14:00-19:00 |
| Lille julaften | 08:00-21:00 |
| Julaften | 08:00-13:00 |
| 1. og 2. juledag | Stengt |
| Nyttårsaften | 08:00-16:00 |
| 1. nyttårsdag | Stengt |