Fransk Aften - 16.04

Frankrike er matlandet fremfor noe. Kokkekunst og kokekunst er vel anerkjent og verdsatt, og retter og smaksuttrykk spenner fra enkel bondekost til eksklusiv fine dining.

Denne kvelden fyller vi kurskjøkkenet med gode råvarer som vi tilbereder med franske teknikker. Etter gjennomført kurs sitter du igjen med kokkeferdigheter som det er lett å imponere gjestene med.

______________

PRIS: 1800,-
DATO: 16. april
VARIGHET: 17.00 - 22.00

KURSHOLDER:
Lars Barmen

PÅMELDING: kurskjokken.holtet@jacobs.no

Del

Åpningstider

Åpningstider
Hverdager 08:00-21:00
Lørdag 09:00-20:00
Søndag Stengt
Spesielle åpningstider
Søndag 7/12 Stengt
Søndag 14/12 14:00-19:00
Søndag 21/12 14:00-19:00
Lille julaften 08:00-21:00
Julaften 08:00-13:00
1. og 2. juledag Stengt
Nyttårsaften 08:00-16:00
1. nyttårsdag Stengt