Gjest i eget selskap - 23.04

Tenk deg at du skal ha stort selskap der du lager maten. Erfaringen blir fort at du tilbringer kvelden på kjøkkenet og ikke rekker å snakke med gjestene. Lars Barmen har løsningen og lærer deg hvordan du kan stå for en toppmiddag og samtidig kose deg med gjestene! Gode forberedelser er stikkordet!

Vi samles først med et glass sprudlende dråper og en delikat matbit før vi lager maten av førsteklasses råvarer sammen, som gjerne består av en 5-6 retters meny. Deretter setter vi oss ned ved et festdekket bord og nyter maten sammen med utvalgte viner.

______________

PRIS: 1800,-
DATO: 23. april
VARIGHET: 17.00 - 22.00

KURSHOLDER:
Lars Barmen

PÅMELDING: kurskjokken.holtet@jacobs.no

Del

Åpningstider

Åpningstider
Hverdager 08:00-21:00
Lørdag 09:00-20:00
Søndag Stengt
Spesielle åpningstider
Søndag 7/12 Stengt
Søndag 14/12 14:00-19:00
Søndag 21/12 14:00-19:00
Lille julaften 08:00-21:00
Julaften 08:00-13:00
1. og 2. juledag Stengt
Nyttårsaften 08:00-16:00
1. nyttårsdag Stengt