|
Mandelpotet En smaksrik, delikatessepotet som passer godt til ribbe, pinnekjøtt, rakfisk og lutefisk.
|
|
Morene delikatessepoteter Potetene er delikate av utseende, lettkokte og utrolig smakfulle. Spises med skallet på. Perfekt til ribbe og pinnekjøtt.
|
|
Pimpernel En potet med kraftig potetsmak og gode kokeegenskaper. Passer godt til ribbe, pinnekjøtt og rakfisk.
|
|
Ringerikspotet Ringerikspoteten er det selvfølgelige valget for rakfiskelskere, men den passer også godt til lutefisk.
|
|
Gulløye En gourmetpotet med en kraftig potetsmak og en melen konsistens. Veldig god til lutefisk og rakfisk. Passer også godt til ribbe og pinnekjøtt.
|
|
Asterix En smaksnøytral potet som passer godt til kalkun, torsk og som fløtegratinert til vilt. Passer også til ribbe og pinnekjøtt.
|
|
Beate Beate er lett å behandle og fin til mange slags bruk. Den koker ikke i stykker og er bra til pommes frites. Passer også godt som fløtegratinert til vilt.
|
|
Kerrs pink En potet med god smak og melen konsistens. Bør kokes forsiktig med skallet på (kok 15 min og dra kjelen av platen for videre trekking). Passer veldig godt til ribbe.
|