Epletips
 
        Hvordan unngår du at eplebiter blir brune i fruktkjøttet? Og hvordan får du epler til å holde seg lengst mulig? Vi har tipsene.
- Når du kutter opp epler, legg eplebåtene i litt sitronvann, så blir de ikke mørke i fruktkjøttet. 
- Legger du eplene i kjøleskapet holder de seg minst 10 dager lenger. 
- Kutter du opp eplene til barna dine, spiser de dobbelt så mye. Prøv en epledeler, den tar bort kjernen og deler eplet i båter. Raskt og enkelt. 
- Bakte epler er godt med nøtter og rosiner og kanskje litt vaniljesaus? Som snacks eller dessert. 
- Stekte eplebåter med løk og karri er godt som middagstilbehør. 
- Epleskiver dyppet i sitronvann er festlig som pålegg sammen med røkt skinke. 
- Eplebåter i wok? Wok eplene sammen med bacon og løk. Deilig forrett. 
- Epledipp? Bruk vaniljeyoghurt og en god dose kanel. Kutt opp et eple, strø på kanel og sukker og sett det i mikroen i 1 minutt. 
- Har du prøvd eplepannekaker? Bland eplebiter i pannekakerøra. Godt med blåbær. Kilde: frukt.no 
