Gresk lammeburger med fritert pastinakk

Gresk lammeburger med fritert pastinakk
Lett
20-40 min

Lam-nammmm! Gresk lammeburger er en 150 grams burger av kvernet lammekjøtt, fetaost, oliven og rosmarin. Du får burgeren i vår kjøttdisk i hele sommer. Geitost og lam passer som hånd i hanske, så server den med en skive chevre-ost. Her har du en burger du aldri har smakt maken til!

Slik gjør du

Hamburger

Stek eller grill burgeren. Skjær focaccian i passe biter, og del bitene i to. Legg på spinat, tzatziki, tomat og rødløk. Legg så på burgeren. Topp burgeren med chèvre-ost og den siste halvdelen av focacciaen. Tre en grillpinne gjennom burgeren og server med fritert pastinakk eller selleri-/persillerot.

Fritert pastinakk

Skjær pastinakken i biter (som pommes frites) og frityrstek de i olje i ca 6-8 minutter til de er gyldenbrune.