Fylt paprika med ris og karbonadedeig

Fylt paprika med ris og karbonadedeig

Lett
20-40 min

Paprika fylt med ris og karbonadedeig er veldig godt til nystekt brød og yoghurt naturell. Om du bruker minipaprika passer de også utmerket som en del av et tapasbord.

Slik gjør du

Kok risen som anvist på pakken.

Stek karbonadedeig sammen med krydder, løk, hvitløk. Ta det ut av pannen og bland inn egg og ris.

Skjær forsiktig toppen av paprikaene og fjern frøene.

Fyll kjøttblandingen i paprikaene og sett dem i en ildfast form med åpningen på topp. Press stilken på toppen slik at paprikaen blir lukket.

Steking av stor paprika: Ha 4 dl vann, 75 g tomatpuré og ½ ts chilipulver i den tomme stekepannen. Gi et lett oppkok. Hell kraften i formen med paprikaene og sett den på nederste rille i ovnen på 200 grader i ca. 40 min.

Steking av minipaprika til tapas: Bruker du minipaprika steker du dem midt i ovnen på 180 °C i ca. 15 minutter.