Grillede lammekoteletter

Grillede lammekoteletter

Lett
under 20 min

Lammekoteletter er mørt kjøtt og har mye smak. Ypperlig for grillen.

Slik gjør du

Pensle kotelettene med olje og dryss over salt, pepper og rosmarin.

Grill kotelettene/lammeskivene 3-4 minutter på hver side.

Server med godt brød, tzatziki og tomatsalat med løk, fetaost og oliven.

Tips! Lammekjøtt har mye egensmak, men for å variere litt kan det være gøy å marinere kjøttet. Sitron og friske urter passer utmerket til lammekjøtt. Bland 1 dl olivenolje med sitronsaft fra en halv sitron, 0,5 dl finhakkede urter (f.eks. rosmarin, basilikum og timian) og 1 ss revet sitronskall. Hell marinaden i en ildfast form eller i en tett plastikkpose. Legg i lammekotelettene og la det stå kjølig i 2-3 timer, eller lengre. Vend på posen av og til. Dryss over 1 ts salt og 0,5 ts pepper før grilling.