Løkpanerte lammekoteletter
En nydelig middag med løkpanerte lammekoteletter, ratatouille og klarnet smør er godt tilbehør.
Slik gjør du
Løkpanerte lammekoteletter
Skyll, skrell og finhakk løk og persille.
Bland løk, persille og brødrasp.
Kotelettene saltes og krydres med pepper.
Vend dem så i sammenpisket egg og deretter i raspeblandingen.
Stek kotelettene i nøytral olje eller klarna smør ved middels varme til du har fått en sprø stekeskorpe på hver side.
Ratatouille
Fres/småkok grønnsakene og urtene i olivenolje.
Ved siden av ratatouille er det også godt å servere stekt sopp, ovnsbakte potetbåter og skysaus eller rødvinssaus til.
Klarnet smør
Smelt smør og la det stå til melkeproteinene har skilt seg og lagt seg på bunnen. Da kan du helle av det klare fettet øverst og steke i det. Melkeproteinet kan du evt bruke til å gi smak til sauser og gryter.