Grillet kalveentrecôte og spede grønnsaker med urtesaus laget på nyr
![Grillet kalveentrecôte og spede grønnsaker med urtesaus laget på nyr](https://res.cloudinary.com/norgesgruppen/image/upload/c_fill,f_auto,h_450,q_auto,w_800/eyz6i1btz3rbd6fznej8.jpg)
Kalveentrecôte med nydelig tilbehør.
Slik gjør du
Grillet kalveentrecôte og spede grønnsaker
Temperer og tørk av kjøttet. Salte og pepre. Grill på direkte varme ca. 2-3 min. på hver side, avhengig av tykkelsen på biffene. La hvile tilsvarende tid.
Grill poteter og grønnsaker til de er møre, men krispi. Følg med.
Urtesaus på Nyr
Kjør alt i blender og smak til med salt, pepper og eventuelt sukker.
Server kjøttet med olivenoljen og grønnsakene med Nýr-sausen - som dressing eller som dipp.