Iberico secreto

Middels
20-40 min

Iberico secreto er renskåret nakkefilet fra iberocosvin. Her serveres den på funky vis med smiley bread - friterte steam buns, spicy aioli og sprø grønnsaker. Perfekt til lunsj, kveldsmat eller kos.

Slik gjør du

Grillet Iberico Secreto

Gni kjøttet med salt og grovkvernet pepper. Smelt smøret i grillpannen og stek det ved middels varme til det er knapt gjennomstekt. La kjøttet hvile i minst 5 minutter før servering.

Spicy aioli

Finhakk chipotle og chili. Bland aioli med srirachasaus, limesaft og chili.

Smiley bread

Tin steam buns, varm oljen - sjekk med en trepinne om temperaturen er høy nok. Når det bobler rundt pinnen er oljen varm. Friter stam buns til de er gylden og åpner seg litt. Ta dem opp og la renne av.

Grønnsaker

Skyll grønnsakene. Bruk mandolin og del gulrot, agurk og reddik i tynne skiver. Riv hjertesalat i mindre biter.

Skjær kjøttet i strimler av ca. 2 cm. Fyll friterte steam buns med spicy aioli, grønnsaker og kjøtt. Server og nyyt:)