Indrefilet av lam

Indrefilet av lam er nesten ikke mer enn en munnfull, men hvilken himmelsk matopplevelse. Indrefileten er mager, mør og delikat med kort tilberedningstid. Indrefilet av lam er bestillingsvare.

Varebeskrivelse

Indrefileten av lam er veldig liten, og svært eksklusiv og kan være vanskelig å få tak i butikk. Skal du servere indrefilet av lam anbefaler vi at du bestiller den i god tid.

Bruksområde

Dette er eksklusiv hurtigmat. Indrefileten er så liten at man beregner en per person, og helsteker den. Brun indrefileten raskt på alle sider. Ta den ut av pannen og la den hvile i 10 minutter under folie før den serveres. Det finnes ikke mange oppskrifter med indrefilet av lam, men bruk gjerne oppskrifter som er presentert med ytrefilet av lam. Ved å bytte ut ytre- med indrefilet får du en rett som er raskere ferdig og med en mildere smak av lam.

Råvareinformasjon fra matprat.no

Råvarer lammesadel/kam