Ulike fat

Skal du ha gjester setter vi gjerne sammen et fat til deg i butikken. Du kan selv velge hva du ønsker på fatet eller vi kan sette sammen et for deg. Ta kontakt med oss i fiskedisken, ostedisken eller delikatessedisken for pris og bestilling.

Skalldyrfat
Ta kontakt for pris.
Du kan velge mellom en rekke skjell og skalldyr i vår fiskedisk. Utvalget varierer med sesongene, men vi har som regel østers, kamskjell, blåskjell, hjerteskjell, reker, sjøkreps, hummer, krabbeskjell og kongekrabbe.

Ostefat
Ta kontakt for pris.
Du kan velge mellom oster fra hele verden, og fra alle de syv ostefamiliene. Vi hjelper deg med å finne det som passer. Vi har også et utvalg unike butikkmodnede oster som passer ypperlig på et slikt fat.

Fruktfat
Ta kontakt for pris.
I vår frukt-og grøntavdeling finner du alt fra epler til pithaya. Valget er ditt. Du kan gå for et
tradisjonelt fat med kjente og kjære frukter eller et eksotisk fat med nye smaker. Råvarene varierer med sesongene.

Spekefat
Ta kontakt for pris.
Her kan du velge mellom et stort utvalg av både norske og utenlandske skinker. Når du skal ha skikkelig skinke, er det helt avgjørende at skivene skjæres slik de skal – løvtynne og delikate. Derfor har vi investert i Berkel skjæremaskiner i alle våre butikker. Den er helt unik og bidrar til å få frem aromaen slik at smaken blir ekstra god, og du som kunde får flere skiver per hekto.

Tapasfat
Ta kontakt for pris.
I vår delikatesseavdeling kan vi by på blant annet små tapasboller, kyllingspyd, skinker og oliven fra The Fresh Olive Company. Perfekt for tapas. Vi setter gjerne sammen et tapasfat for deg med det du måtte ønske.

Kurv/tine
Ta kontakt for pris.
Er du på jakt etter en gave eller premie utenom det vanlige? Sett sammen en kurv eller tine med varer fra vårt store utvalg. Hva med italiensk, fransk eller spansk tine? Ta kontakt så hjelper vi deg.