Åpen søknad på Jacob's

Om oss

Jacob`s har lange tradisjoner som en ferskvarebutikk med spesielt dyktige fagfolk og et enestående vareutvalg. I dag finner du Jacob's på Holtet og Majorstuen. Vi er opptatt av kvalitet, vareutvalg og kundeservice. Hos oss er det ekte kompromissløs matglede. Våre medarbeidere bidrar daglig til at våre gjester får god hjelp til å lykkes med maten på eget kjøkken, og at de får en enestående handleopplevelse. Butikkene har markert seg både lokalt, regionalt og internasjonalt med sine betjente avdelinger og utvalg av kjøtt, fisk, ost, delikatesse, frukt og grønt og spesialiteter fra inn- og utland.

Stillingsbeskrivelse

Vi i Jacob's ønsker å gi kundene våre kompromissløs matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. I våre Jacob's-butikker er det ofte behov for flere matarbeidere som kan bidra i Norges råeste supermarkeder. Her kan du legge inn en åpen søknad, selv om butikken du vil jobbe hos ikke har en spesifikk ledig stilling akkurat nå.

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Liker du at tiden går fort, er butikkjobb midt i blinken for deg. Flere paller av varer skal fylles i løpet av dagen, fra bananer til hermetikk, melk, syltetøy og brød. I kassa vil du møte mange mennesker hver eneste vakt, og du er kanskje den eneste ansatte kunden møter i løpet av handleturen. I ferskvareavdelinger er filetering, skjæring og pakking av råvarer en stor del av oppgavene. Du må trives med både tunge løft og hektisk tempo.

Noe som preger alle rollene i våre butikker, er kundeservice. Det kommer naturlig for deg å smile til de som handler hos oss, og også til dine kollegaer. Enten du ekspederer i kassen eller fyller på varer, vil det være mange kunder som ønsker hjelp. Nettopp derfor må du ha gode norskkunnskaper. For å levere åpen søknad må du ha fylt 15 år. NB: dersom du skal være aktuell til stillinger med arbeidsoppgaver som ekspedering i kassa eller håndtering av enkelte maskiner, må du ha fylt 18 år. 

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal på greie på akkurat det vi lurer på om deg som søker, svarer du på noen enkle spørsmål om deg selv og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Svar gjerne utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært før, må du laste opp CV.


Mottatte søknader leses og vurderes fortløpende opp mot eventuelle behov vi har i butikken. Vi gjør oppmerksom på at behovet vil variere gjennom året og at faste stillinger også vil annonseres på våre hjemmesider.