Pai med Comte ost

Pai med Comte ost

Middels
40-60 min

Oppskrift på enkel og god pai med Comte ost. Dette kan fort bli en favoritt, spesielt om du er glad i ost. Denne paien passer både som et måltid i seg selv og som tilbehør til kjøtt. Restene er perfekt lunsjmat dagen etter sammen med litt salat.

Slik gjør du

Paideig

Sett ovnen på 225 grader.

Bland smør og mel i en kjøkkenmaskin til en smuldrete masse. Tilsett vann og miks sammen til en smidig deig.

Trykk ut paideigen i en paiform (24 cm i diameter). Prikk noe små hull med gaffel i paibunnen og stek den i ca. 10 minutter.

Pisk egg og fløte og tilsett osten. Smak til med salt og pepper.

Ostefyllet helles i paisbunnen og stek videre i ca. 20 minutter til paien har stivnet. Server gjerne med sprø salat, sukkererter og spekeskinke .