Sitrussalat med panert halloumi og bringebærdressing

Sitrussalat med panert halloumi og bringebærdressing

Lett
under 20 min

Frisk salat med halloumi-ost panert i karamellisert nøttemix. Syrlig, søtt og sprøtt! I denne oppskriften har vi brukt Steike - ost av Halloumi-type fra Strandli gård.

Slik gjør du

Finhakk nøtter og ha utover en stor tallerken.

Pisk egg i en bolle.

Del osten i skiver og vend den i eggeblandingen og siden i de hakkede nøttene

Fordel ruccula utover et fat og topp med skivet sitrusfrukt, granateplefrø og bringebær.

Stek osten raskt i stekepanne ved høy varme, vend forsiktig så ikke nøttene faller av. Topp salaten med den deilige osten og bringebærdressing. Server med litt ekstra mynte.

Tips! En annen god miks til Halloumi er grillet fersken eller nektarin. Pensle den gjerne med litt harissa saus før de legger de på grillen eller i grillpanne og server med samme tilbehør som denne retten, men dropp da sitrusfrukt.

Bringebærdressing

Lag dressing. Mos bringebær i en bolle med en gaffel og ha i limesaft, hakket chili og mynte. Ønsker du mer sødme kan du ha i litt honning.