Brownies med daim og valnøtter
Saftig brownies laget med hakket daim og valnøtter er en super kake å servere til kaffen.
Slik gjør du
Hakk kokesjokolade, valnøtter og Daim-sjokolade i grover biter.
Smelt smør og kokesjokolade.
Visp sammen egg og sukker til eggedosis og rør inn sjokoladeblandingen, hakkede valnøtter og hakket Daim.
Hell røren i en bakepapirkledd form, ca. 25x35 cm. Stek på nederste rille ved 180 °C i ca. 40 minutter. Avkjøl på rist.
Bre glasuren over kaken og del i ruter før servering. Pynt evt. med valnøtter.
Tips! Du kan også bytte ut glasuren med et dryss mulig og marinert frukt.
Glasur
Smelt smør og avkjøl. Ha i kaffe og vaniljesukker og rør godt. Bland inn melis og kakao. Ha glasuren over i en bakebolle og pisk inn et egg for å få en jevn og fin glasur.