Krydderkake med ostekrem
Saftig krydderkake i langpanne med ostekrem på toppen.
Slik gjør du
Pisk sukker og egg til luftig og stiv eggedosis.
Smelt smøret og avkjøl litt. Varm forsiktig opp melken og honningen under omrøring til honningen blir flytende. Tilsett smøret og honningblandingen i eggedosisen. Bland de tørre ingrediensene og sikt det inn i røren under forsiktig omrøring med en slikkepott. Hell røren over i en langpanne (20 x 30 cm) med bakepapir i bunnen.
Stek kaken midt i ovnen ved 175 ºC i ca 25 minutter. Avkjøl kaken.
Langpanne: ca 20 x 30
I stekeovn ved 175 ºC i 25–30 minutter. Avkjøl.
Ostekrem
Pisk sammen smør og melis. Tilsett vaniljesukker og kremost og pisk raskt sammen. Bred over den avkjølte kaken.