Påskecupcakes

Påskecupcakes
Lett
40-60 min

Disse påskepyntede muffinsene kommer fra Dampbageriet i Kristiansand og er så vakre at man knapt kan spise dem.

Slik gjør du

Bak muffins: Rør smør og sukker hvitt og luftig. Tilsett ett egg om gangen. Ha i revet appelsinskall, melk og mel blandet med bakepulver til slutt. Ta røren i muffinsformer med skje eller sprøytepose. Stek muffinsen midt i ovnen ved ca 175 °C i 15 – 20 minutter.

Lag topping: Visp smør og melis i en kjøkkenmaskin på middels hastighet til alt er godt blandet. Sett maskinen på lav hastighet. Bland appelsinjuice og konditorfarge, og tilsett det i smørblandingen litt etter litt. Kjør på høy hastighet til toppingen er lett og luftig, minst fem minutter.

Når kakene er avkjølt, påfør toppingen med sprøytepose og pynt med påskemarsipan og strøssel.