Blinis og vaffel med topping
Små, smakfulle munnfuller perfekte til fest. Blinis og vaffelhjerter toppet med rømme, rogn og litt spiselig glitter! Oppskriften på vafler er til 2 personer, men som forrett eller liten munnfull er det nok til flere.
Slik gjør du
Vafler
Smelt smøret. Bland først det tørre; mel og bakepulver i en bolle.
Deretter blander du kulturmelk, vanlig melk, eggene og det smeltede smøret i det tørre. Rør godt for en klumpefri røre. Vend inn revet ost til slutt.
La vaffelrøren svelle/hvile i minst 20 minutter.
Stek vaflene i et varmt vaffeljern med smør. Avkjøl, og del vaflene opp i hjerter.
Vaffeltopping
Server et og et hjerte toppet med snøfrisk, gjerne smaksatt med litt finhakket rødløk og timian, pisket med litt rømme og litt spiselig glitter.
Blinis
Blinis kan du enten lage selv eller kjøpe ferdig og toppe med rømme og rogn eller kaviar. Med glitter, selvfølgelig!