Biscotti med mandler og sjokolade

Biscotti med mandler og sjokolade
Lett
20-40 min

Biscotti er den nye favoritt kakekjeksen. Enkel og rask å lage, og så smaker den så godt -  både med og uten vin….

Slik gjør du

1. Oppskriften gir ca. 40 lange biscotti.

2. Rør smør og sukker godt sammen. Bland inn resten av ingrediensene. Tilsett litt mer mel om deigen er veldig klissete.

3. Del deigen i fire og rull hver del til en pølse like lang som stekebrettet. Legg rullene på bakepapir og trykk dem litt flate.

4. Stek midt i ovnen ved 180 °C i ca. 25 minutter. Skjær pølsene i smale skiver på skrå, legg dem tilbake på stekebrettet og stek dem i 10 minutter til.

5. Avkjøl kakene på rist, og oppbevar tørt.

Italienerne dypper biscotti  i Vin Santo eller en deilig sterk kaffe. Prøv det du også!

Tips! Bytt ut mandler, appelsin og sjokolade med andre smaker, som for eksempel hassel- eller pistasjenøtter, korinter, tranebær, kaffebønner eller kakao.