Digitalt matkurs - Helstekt lammecarré

På Kjøkkenet hos Jacob's Majorstuen holder kokk Bård Greni flere kokkekurs i året. Her får du en digital smakebit. I dette kurset lærer du å lage helstekt lammecarré med shitake og røstipotet.

Kokk Bård Greni tar deg gjennom steg for steg og du lærer mange nyttige triks underveis. 

Oppskriften finner du her: helstekt lammecarré med shitake og røstipotet.

Slik gjør du:

  1. Les gjennom ingredienslisten i oppskriften og kjøp inn det du trenger.

  2. Finn frem følgende kjøkkenutstyr:
    • 1 spiseskje
    • 1 desilitermål
    • 1 kjøkkenvekt
    • 1 stekeplate
    • 2 gryter
    • 1 grillpanne
    • 1 stekepanne
    • 1 ovnspanne
    • 1 steketermometer
    • 3 skarpe kniver
    • 1 skjærefjel
    • 1 mandolin
  3. Legg frem riktig mengde av ingrediensen du trenger.

  4. Start videoen og lag mat sammen med Bård.

  5. Velbekomme!

Bård Greni.jpg
Kokk og kursholder Bård Greni

Bli med på kokkekurs på «Kjøkkenet»

Gav kurset mersmak? Hos Jacob's Majorstuen har vi flere spennende kokkekurs gjennom året ledet av våre kursansvarlige kokk Bård Greni. Kokkekursene på «Kjøkkenet» passer for alle, og vi tilbyr både inspirerende smakinger av spennende drikke og kokkekurs for matinteresserte. «Kjøkkenet» har alle skjenkerettigheter, og antall kursdeltakere kan være fra 12 til 22.

Les mer om Kokkekursene på «Kjøkkenet» og se sesongens kurskatalog

Del

Åpningstider

Åpningstider
Hverdager 08:00-21:00
Lørdag 09:00-20:00
Søndag Stengt
Spesielle åpningstider
Søndag 7/12 Stengt
Søndag 14/12 Stengt
Søndag 21/12 14:00-19:00
Lille julaften 08:00-21:00
Julaften 08:00-13:00
1. og 2. juledag Stengt
Nyttårsaften 08:00-16:00
1. nyttårsdag Stengt