Kokkekurs på Majorstuen

Ny kurskatalog og nye muligheten til å lære mer om smaker på Kjøkkenet hos Jacob's Majorstuen!

Endelig har vi hos Jacob´s på Majorstuen igjen gleden av å invitere gode kunder, bedrifter, naboer og venner til dypdykk i den kulinariske verden. Bare en glassvegg skiller «Kjøkkenet» fra våre butikklokaler – et kjøkken som kanskje er det lekreste du har sett. Vi er i alle fall kjempestolte. Det betyr også at Norges beste råvarer kun befinner seg noen få meter unna. 

Kurs – for hvem?

Kokkekursene på «Kjøkkenet» passer for alle. Vi tilbyr både inspirerende smakinger av spennende drikke og kokkekurs for matinteresserte i alle aldre. «Kjøkkenet» har alle skjenkerettigheter, og antall kursdeltakere kan være fra 12 til 22.

Se alle kursene for høsten 2024 her

Kursene passer for alt fra ledergrupper i bedrifter og kundegrupper til vennegjenger, vinklubber, jentegrupper, matklubber og bursdager. Vi har møtebord, lerret, kanon og annet dere måtte trenge til eventuelle møter før kurset begynner. Hvert kurs begynner med en samling over et glass sprudlende dråper, og Bård Greni forsikrer at hvert kurs skal bli en minnerik opplevelseskveld. Her ser du Bård i aksjon. Ønsker du et privat arrangement, ordner vi det også. Forespørsler og påmelding skjer per epost til  kjokkenet.majorstuen@jacobs.no  

 

Påmelding

Mat, drikke og alle oppskrifter er inkludert i kursprisen, og er du først påmeldt et kurs, er det bindende påmelding. Følg med på Facebook og nettsiden – der legges alle kursene ut. Etter kurset får alle utdelt oppskriftshefte på alt dere har laget og spist. Avbestilling må skje senest 24 timer før kursstart, ellers blir hele kurset fakturert i sin helhet. Påmelding skjer per epost til butikksjef Finn André Klefstad, kjokkenet.majorstuen@jacobs.no  

Gi et kurs i gave til jul, bursdag eller andre merkedager!

Lyst til å glede noen på jobben, i familien eller venner med en hyggelig gave? Til den som har alt - gi et matkurs på «Kjøkkenet»! Gavekort kjøpes i kassen hos Jacob´s Majorstuen.