| Hverdager | 08:00-21:00 |
|---|---|
| Lørdag | 09:00-20:00 |
| Søndag | Stengt |
| Søndag 7/12 | Stengt |
|---|---|
| Søndag 14/12 | Stengt |
| Søndag 21/12 | 14:00-19:00 |
| Lille julaften | 08:00-21:00 |
| Julaften | 08:00-13:00 |
| 1. og 2. juledag | Stengt |
| Nyttårsaften | 08:00-16:00 |
| 1. nyttårsdag | Stengt |
Bård Greni er kursansvarlig for de fleste av kursene på «Kjøkkenet» hos Jacob's Majorstuen. Han er kokk, matformidler, tv-kjendis og mannen bak «Urban Food».
Bård har allsidig bakgrunn, både som kjøkkensjef gjennom en årrekke på Restaurant Solsiden, som «gatekokk» i Thailand og Malaysia, konsulent hos Gastronomisk Institutt, tv-kokk og ikke minst som matformidler og kursholder.
Tiden på Solsiden gjorde ham til sjømatekspert og på reisefot i Asia ble interessen for gatemat vekket.
| Hverdager | 08:00-21:00 |
|---|---|
| Lørdag | 09:00-20:00 |
| Søndag | Stengt |
| Søndag 7/12 | Stengt |
|---|---|
| Søndag 14/12 | Stengt |
| Søndag 21/12 | 14:00-19:00 |
| Lille julaften | 08:00-21:00 |
| Julaften | 08:00-13:00 |
| 1. og 2. juledag | Stengt |
| Nyttårsaften | 08:00-16:00 |
| 1. nyttårsdag | Stengt |