Ost & vin - 15.02 og 11.04

Lyst til å lære mer om ost og vin? Vi tilbyr våren 2024 kurset Alpeoster og vin (15.02) og kurset Sommeroster og vin (11.04). I disse to kursene lærer du mer om hvordan ost og vin løfter hverandre når smakene er utfyllende.

Det salte og fete i osten passer perfekt sammen med friskhet og syre fra vin. Både ost og vin favner vidt og løfter hverandre når smakene er utfyllende.

Smaksrike oster laget på melk fra dyr på sommerbeite gir helt egne smaksopplevelser. De faste alpeostene passer godt til rike hvitviner fra Valais. Linda, vår ost- og delikatesseansvarlig, som er utdannet kokk, vinkelner og yrkesfagpedagog, gir en innføring i produksjon og modning av ost, og i prinsippene rundt ost og vin. Alt i kombinasjon med rause smaksprøver.

______________

PRIS: 800,-
DATO: 15.02 Alpeoster og vin / 11.04 Sommeroster og vin
VARIGHET: 17.00 - 20.00

KURSHOLDER:
Linda Hansen

PÅMELDING: kjokkenet.majorstuen@jacobs.no