| Hverdager | 08:00-21:00 |
|---|---|
| Lørdag | 09:00-20:00 |
| Søndag | Stengt |
| Søndag 7/12 | Stengt |
|---|---|
| Søndag 14/12 | Stengt |
| Søndag 21/12 | 14:00-19:00 |
| Lille julaften | 08:00-21:00 |
| Julaften | 08:00-13:00 |
| 1. og 2. juledag | Stengt |
| Nyttårsaften | 08:00-16:00 |
| 1. nyttårsdag | Stengt |
Saltet og fettet i osten passer perfekt sammen med friskhet og syre fra vin. Men både ost og vin favner vidt og løfter hverandre når smakene er utfyllende. Vår ost- og delikatesseansvarlig Linda, som også er vinkelner, gir deg en god innføring i ost & vin.
Smaksrike oster laget på melk fra dyr på sommerbeite gir helt egne smaksopplevelser. De faste alpeostene passer godt til rike hvitvinene fra Valais. Linda, vår ost- og delikatesseansvarlig, som er utdannet kokk, vinkelner og yrkesfagpedagog, gir en innføring i produksjon og modning av ost. Og i prinsippene rundt ost og vin, alt i kombinasjon med rause smaksprøver.
______________
PRIS: 800,-
DATO: 29.04
VARIGHET: 17.00 - 20.00
KURSHOLDER: Linda Hansen
PÅMELDING: kjokkenet.majorstuen@jacobs.no
| Hverdager | 08:00-21:00 |
|---|---|
| Lørdag | 09:00-20:00 |
| Søndag | Stengt |
| Søndag 7/12 | Stengt |
|---|---|
| Søndag 14/12 | Stengt |
| Søndag 21/12 | 14:00-19:00 |
| Lille julaften | 08:00-21:00 |
| Julaften | 08:00-13:00 |
| 1. og 2. juledag | Stengt |
| Nyttårsaften | 08:00-16:00 |
| 1. nyttårsdag | Stengt |