Vinkurs hos Jacob's Majorstuen

Har vinklubben lyst til å lære mer om en spesiell drue, et spesielt distrikt eller fremstillingsmetode, eller har skal du arrangere en liten markering for avdelingen eller venner? Sats på et vinkurs. Hos Jacob's Majorstuen arrangerer vi vinkurs på forespørsel for lukkede grupper på minimum 10 personer.

Hos Jacob's Majorstuen tilbyr vi matkurs gjennom hele året og vinkurs på anmodning. Vinkursene holdes av Vinekspert Frederik Kolderup, sommelier Eirik Søreide og vinagenten Anders Skodvin Kristensen. Du velger selv om du ønsker kurs med Fredrik, Eirik eller Anders.

frederik kolderup.jpg

Frederik Kolderup er vinekspert og driver til daglig vinagenturet «Non Dos», som tilbyr et utvalg på mer enn 500 forskjellige viner.

Eirik Søreide.jpg

Eirik Søreide er utdannet sommelier, jobber som vinimportør og er en ekte vingutt. Han har tatovert vinglass, drueklaser og tønner på kroppen, så her er det ingen vei tilbake…

Anders Skodvin Kristensen.jpg

Anders Skodvin Kristensen er vinagenten fra Hemsedal som har spesialisert seg på økologisk og biodynamisk dyrket vin. Anders har også lang erfaring fra Vinmonopolet blant annet som sortimentsansvarlig.

____________________________

Send forespørsel om vinkurs: kjokkenet.majorstuen@jacobs.no

Minimum antall personer: 10 stk