Fiskewok - rask middag på 1-2-3

Trenger du en sunn og god middag som er ferdig raskt, anbefaler vi deg fiskewoken som du finner i vår fiskedisk. Woken selges i løsvekt, så du kan kjøpe akkurat det du trenger.

I fiskedisken er det mye filetering og skjæring av fisk, og vi er opptatt av å ta vare på alt det gode fiskekjøttet. Noen biter er for små til å selges i disken, disse bruker vi til vår gode fiskewok. Woken er fersk og hva som er i woken kan varierer fra dag til dag, men du finner stort sett gode biter av laks, steinbit og annen fisk, kokt scampi, grønn squash, rød, gul og grønn paprika, sukkererter, minimais, purreløk, sitronpepper og solsikkeolje i den.

Siden woken selges i løsvekt kan du kjøpe akkurat det du trenger, for deretter å dra hjem og wokke i 3-4 minutter og nyte med ris eller eggnudler.

Fiskewok.jpg

Fra fiskegryte til teryakirett

Fiskewoken lages daglig i begge Jacob’s-butikkene og blir bare mer og mer populær. Her er tre gode grunner til hvorfor:

  • For det første er den jo ekstremt rask og enkel å lage/steke.
  • For det andre er den anvendelig – du kan bruke fiskewoken i ferdig kremet fiskesuppe, ha den på grillen i folie, tre fisk og grønnsaker på grillspyd, bruke den i en salat og ikke minst mikse den med mange ulike, deilige sauser.
  • Og for det tredje er den utrolig velsmakende og kjernesunn.

Spør oss om flere tips til bruk av fiskewok.