Hopp til hovedinnhold

Jacobs

Butikker

Jacobs Holtet

Åpen til 21:00

Jacobs Majorstuen

Åpen til 21:00
  • Logg inn og få kuponger
  • Registrer deg
Trumf Bruk bonus i butikk
  1. Hjem
  2. Fisk og skalldyr

Artikler om fisk og skalldyr

  • 13. mars - en dag med fokus på skjell og skalldyr
  • 17. april - en dag med norsk ørret i fokus
  • Alle skalldyr fra fiskedisken
  • Alt av sild hører julen til
  • Blåskjelltips
  • Dagens beste fangst
  • Eat as matjes you can!
  • Ekte lutefisk fra Værøy
  • En makrell - mange muligheter
  • Fiskewok til begjær
  • From Barentshavet with love
  • Grilling av fisk
  • Hummerhelg
  • Hva er Skrei?
  • Hverdagsfisk med festsmak
  • Hvordan se om et blåskjell var dødt før damping?
  • Inviter på skalldyraften
  • Inviter til krabbelag
  • Lutefiskskole med Marthe
  • Middelhavsfisk på sommertallerkenen
  • Norsk Sterling kveite
  • Poke
  • Prisskiltet viser hvor høy kvalitet fisken har
  • Raket ishavsrøye fra Annes Hage
  • Rakfisk
  • Rakfisk - norsk sjel på matfatet
  • Rekesjokk
  • Råvarer til sushi
  • Skalldyrene er på sitt beste om vinteren
  • Skjell og skalldyr på grill
  • Skrei - best i klassen
  • Skrei til hverdags og fest
  • Smak og lær mer om skrei fredag 30. januar
  • Sommerens store krepselag
  • Sushi til butikken hver dag
  • Vit hva du kjøper
  • Våre fem kvalitetstips
  • Kontakt oss
  • Ledige stillinger
  • Logoarkiv
  • Personvern

Tilbakemeldinger

Hva synes du om oss? Vi vil gjerne høre fra deg!

Kontakt oss
For våre medarbeidere
#{Octopus.Machine.Name}