Sprøstekt brosme i wrap

Sprøstekt brosme i wrap
Lett
under 20 min

En enkel og ganske barnevennlig rett. Sprøstekt brosme krydret med frisk lime og spicy worchestershiresaus i tortilla med salat og dressing.

Slik gjør du

Sprøstekt brosme

Skyll og tørk brosmefileten, pensle med worchestershiresaus og press over limesaft. Del fiskefileten i lange, ca. 2 cm brede strimler

Varm rapsoljen i en stor stekepanne og stek fiskestrimlene i ca. 2 minutter på hver side til de får sprø skorpe. Trekk pannen til side og la fisken hvile i pannen i ca. 5 minutter

Sweet chili dressing

Bland majones og sweet chili saus i en skål. Smak eventuelt til med mer chilisaus.

Salat

Bland olivenolje og balsamico i en romslig skål.

Skyll og tørk tomater og hjertesalat. Strimle hjertesalat og rødløk, og del cherrytomatene i to. Ha grønnsakene og basilikumbladene i skålen. Bland sammen men olje/balsamico.

Anretning

Varm lefsene i ovnen eller stekepanne. Smør omtrent en spiseskje dressing på hver lefse, legg på salat og fisk. Brett og rull sammen og del i to. Velbekomme!