Oppskrifter med fisk og skalldyr
-
Ansjospesto
-
Appelsinsild
-
Asiatiske kveitebiffer med wokgrønnsaker
-
Bakt isgalt med spicy rekesalat og asparges
-
Bakt kveite med røykte mandler
-
Bolinhos med ris og tomatsalsa
-
Breiflabb med basilikum og safranpasta
-
Breiflabbkjaker med fondantpotet
-
Brosme Ceviche
-
Ceviche av lysing
-
Clubsandwich med torsk – ”Bodø B.L.T”
-
Dampet norsk kveite
-
Fish & chips
-
Fisk- og skalldyrsuppe
-
Fisk- og skalldyrsuppe med stekte kamskjell
-
Fiskefarse
-
Fiskegrateng m/lettsaltet torsk
-
Fiskegrateng med laks/ørret
-
Fiskekakeburger
-
Fiskekraft
-
Fiskesuppe
-
Fiskesuppe med fennikel
-
Flamberte torskeloins med søtpotetpuré
-
Flyndre med honningsmak
-
Flyndrefilet med urtesaus
-
Frikassé av lange med urtehollandaise
-
Fritert matjessild med ovnsbakt cherrytomat
-
Gnocchi med sei og kokosmelk
-
Gravet kveite
-
Grillet breiflabb
-
Grillet fisk i pita
-
Grillet kveite
-
Grillet kveite med tomatsalat
-
Grillet makrell
-
Grillet makrell med syltet rabarbra på solsikkebrød
-
Grillet pir med primørsalat
-
Grønn currysuppe med torsk og reker
-
Gulrot og chili suppe med fisk og urter
-
Havabbor med nudler og hoi-sin
-
Hel grillet rødspette
-
Helstekt sjøtunge med spekeskinke
-
Hjemmelagde fiskepinner med remulade
-
Hvitvinsdampet smørflyndreruller med urter
-
Indisk skrei
-
Julegløggsild
-
Julesalat med sild
-
Julesild
-
Juletorsk
-
Kokt kveite
-
Kryddersild med hvitløk og timian
-
Kveite i det grønne
-
Kveitefilet med potetaïoli og hummerhollandaise
-
Lettsaltet torsk i tomatform
-
Lodde på grillen
-
Lutefisk
-
Lutefisk i lefse
-
Lutefisk med baconsmør
-
Lutefisk med grønne linser og sennepssaus
-
Lutefisk med kapers
-
Lutefisktapas
-
Makrell med tomat- og basilikumsaus
-
Marinert stekt sild
-
Matjes i lompe
-
Matjes tartar med eple
-
Nachos med torsk – ”Narvik Grande”
-
Norsk kveite på tradisjonelt vis
-
Ovnsbakt brosme med stekte grønnsaker og tomatsalsa
-
Ovnsbakt brosmefilet med ertepuré og fennikelpoteter
-
Ovnsbakt norsk kveite med fransk tilbehør
-
Ovnsbakt skrei med chorizo og portobellosopp
-
Ovnsbakt steinbit
-
Ovnsbakt torskeloin
-
Panert steinbit
-
Pannestekt lysing med blomkål, eple, chorizo og ovnsbakte poteter
-
Pannestekt piggvar med hvite asparges
-
Pannestekt slettvar med søtpotetfries
-
Pannestekt torskeloin
-
Pannestekt torskerygg med sort trøffel
-
Piggvar med fennikelsalat
-
Rognkaker
-
Rødspette i folie med grønnsaker og skalldyr
-
Rødvinssild
-
Rømmesild
-
Salat med torskelever
-
Saltbakt Dorade med gresk salat og tzatziki
-
Sei på grønnsakseng
-
Sennepssild
-
Sildesalat
-
Singugba na isda (grillet fisk)
-
Skatevinge med jordskokkpurè
-
Skinkeinnbakt breiflabbfilet
-
Skinnstekt kveitefilet med grønnkål og safransaus
-
Skrei bakt i ovn med chorizo
-
Skrei Bourgogne
-
Skrei ceviche
-
Skrei i sitrusmarinade
-
Skrei til valentine
-
Solskinns-sild
-
Sprøstekt brosme i wrap
-
Sprøstekt rødspette med kaperssmør
-
Sprøstekte torsketunger med løkkompott
-
Steinbit med maiskrem og bønner
-
Steinbit og pasta
-
Steinbitpizza med grillede grønnsaker
-
Stekt breiflabb med soltørket tomat
-
Stekt brosme med krabbesaus
-
Stekt juletorsk
-
Stekt lysing
-
Stekt makrell med grillet potetsalat
-
Stekt piggvar med asparges og gulrot
-
Stekt piggvar med byggotto
-
Stekt skrei med ertepuré og soyanøttsmør
-
Stekt skrei med rødvinssaus
-
Stekt skrei med tartarsaus
-
Stekt steinbitfilet med lun spinat og purresalat
-
Stekt torsk med potetaioli og tomatsalsa
-
Stekt torskefilet med sellerirotpuré og tomatvinaigrette
-
Stekt torskefilet på potet- og sellerimos med rødvinssaus
-
Stekte skreikjaker med chorizo
-
Sursild
-
Sushi med torsk
-
Tacotorsk
-
Tomatsild
-
Torsk i ovn
-
Torsk saltimbocca
-
Torskekrøll
-
Torskeloins m/mandelskorpe
-
Torsketunger
-
Tortellini med ovnsbakt breiflabb
-
Tradisjonell juletorsk
-
Tradisjonell lutefisk
-
Tradisjonell skrei
-
Tradisjonell skreimølje
-
Tradisjonell skreimølje på Valentinesdagen
-
Vaniljestekt torsk med jordskokkpure
-
Wraps med norsk matjessild
-
Wraps med torsk – ”Lofoten Classic”
-
Wraps med torsketunger
-
Fiskewok
-
Poke
-
Rakfisk med lefse, sandefjordsmør og mandelpotetskiver
-
Rakfiskwrap
-
Rakfisk med lefse, rødbeter, rødløk, skivede poteter og rømme
-
Rakfisk for erfarne
-
Bakt fjellørret med dampet spisskål og ramsløkaioli
-
Bruschetta med laksetartar
-
Bruschetta med norsk laks
-
Conchiglie med ørret i sitronsaus
-
Dillpoteter og røket laks
-
Enkel rakfisk-tapas
-
Fiskesuppe med skalldyr
-
Fylte lefser
-
Gravet laks
-
Gravlaks med dillpoteter
-
Gravlaks med sennepsaus
-
Havets skattkiste
-
Hjemmelaget gravlaks
-
Honning og akevittmarinert laks
-
Honningmarinert laks
-
Hvalbiff med ovnsbakte grønnsaker og urtesaus på Nýr
-
Hvalgryte
-
Kald laks
-
Klassisk rakfisk
-
Kokt kald laks med agurksalat
-
Kokt kald ørret med agurksalat
-
Konfitering av fisk
-
Lag egen rakfisk
-
Laks + Appelsin = SANT
-
Laks ceviche
-
Laks med couscous
-
Laks med soppstuing
-
Laks og kantareller
-
Laks og sei i pakke
-
Lakseform
-
Lakserull med sesamfrø
-
Lakserullade
-
Laksesashimi og kamskjell
-
Laksetartar
-
Laksetartar Gremolata
-
Lettgrillet lakseloin med quinoasalat
-
Luksus fiskesmørbrød
-
Makisushi med laks
-
Nigiri-sushi med laks
-
Norsk laks med hvit saus asparges og favabønner
-
Ovnsbakt laks
-
Ovnsbakt laks med urtesaus
-
Pablos heaven
-
Pai med laks og spinat
-
Pannestekt salmalaks
-
Purong isda (stekt laks)
-
Rakfisk i lefse
-
Rakfisk med eple- og løkkrem
-
Rakfisk med tilbehør
-
Rakfisktapas
-
Salma carpaccio
-
Salma i folie
-
Salma med Jarlsberg
-
Salma tartar med rugbrød
-
Sashimi av Salma
-
Sashimi med coleslaw
-
Smørstekt fjellørret med beurre blanc
-
Smørstekt fjellørret med blomkålpuré og hvitvinssaus
-
Speket salmalaks med pepperrotsrømme, urtesalat, revet egg og sprø rug
-
Stekt laks med grønnkål
-
Tagliatelle i urtesaus
-
Ørret i basilikumsaus
-
Ørret patatas bravas
-
Cabaret
-
Cevichemarinerte reker
-
Crostini med kongekrabbe
-
Eksklusiv kongekrabbesalat med aïoli
-
Gratinert hummer
-
Gratinerte sjøkreps
-
Grillet kongekrabbe
-
Grillet scampi
-
Grillet sjøkreps med mangosalat
-
Hummer naturell
-
Hummerbisque med kongekrabbe tilberedt på bål
-
Hummersalat
-
Hummersuppe
-
Kamskjell med avokadokrem
-
Koking av kongekrabbe
-
Kokt kongekrabbe med dressing
-
Kongekrabbe på jordskokkterte
-
Kongekrabberull i jordskokksuppe
-
Krabbe naturell
-
Krabbesalat med koriander
-
Kraft av kongekrabbe
-
Kremet tagliatelle med scampi og grønnsaker
-
Kyllingfilet med reker og asparges
-
Lobster california style
-
Mangosalat med tigerreker
-
Naturell hummer
-
Nykokt kreps
-
Olivenmarinerte reker
-
Pannestekt kamskjell og skinnstekt fjellørret
-
Pasta med reker og grønnsaker
-
Peppergrillet kongekrabbe med blåskjell og salsa fresca
-
Rask suppe med kokosmelk
-
Reker enkelt og godt
-
Rosmarinduftende skalldyrsalat
-
Salat med krabbe
-
Salat med krabbe
-
Scampi med spekeskinke
-
Scampi- og kamskjellspyd
-
Sitruscocktail med skalldyr
-
Skalldyrfat
-
Skalldyrkraft
-
Snow crab
-
Snow Crab Cakes
-
Spaghetti med blåskjell og reker
-
Stekt kongekrabbe med eplesmørsaus
-
Øldampede blåskjell
-
Grønn ertesuppe m/fennikel og kamskjell
-
Tagliatelle med hjertskjell og urteparmesan
-
Craft beer mussels
-
Kamskjell med trøffel og ertepuré
-
Asiatiske blåskjell
-
Pasta med hjerteskjell
-
Kamskjell med fennikel-, appelsin og mangokompott
-
Østers i tre varianter
-
Østers tempura
-
Østers med rødvinseddik eller trøffelolje
-
Dampede blåskjell med kokos og lime
-
Kamskjell med avokadokrem, sitronsmør, chevre og valnøttsalat
-
Krydderstekte kamskjell
-
Østers med asparges
-
Østers naturell
-
Thai blåskjell
-
Kamskjell med brokkolikrem og hvitløk
-
Kamskjell med syltede rødbeter og snøfrisksaus
-
Østers med salsa
-
Østers samba
-
Dampede blåskjell på bål
-
Blåskjell med asiatisk smak
-
Gratinerte blåskjell
-
Blåskjell og pommes frites
-
Rå kamskjell med gresskarpuré og gresskarkjerner
-
Blåskjellsuppe med kveite og laks
-
Grillede blåskjell