Laks med soppstuing
Denne retten smaker veldig godt! Det er tatt litt godt i på porsjonene så ingen skal gå fra bordet sultne.
Slik gjør du
Tørk av laksen. Gni inn knust hvitløk på kjøttsiden. Ha på salt og pepper. Smelt smøret og legg i fisken med skinnet ned når smøret er brunet. Snu fisken når skinnet er brunt. Stekes 3-4 min på hver side på middels varme. Vil du ha fisken godt stekt, lar du den få litt lengre tid.
Soppstuing
Stek sopp i smør til den er gyllenbrun. Ha i salt, pepper og litt hvitløk mot slutten av stekingen. Tilsett kremfløte og eplejuice, la det koke inn til det får en kremet konsistens.
Ovnsbakte grønnsaker
Vask grønnsakene og skjær dem i biter. Vend dem i olje, salt og pepper, og sett dem i ovnen på 200°C i 7 minutter.
Server med ris. Alle typer ris passer.