Laks og sei i pakke
Denne oppskriften er så enkel, og det er ikke noe problem å lage den klar kvelden i forveien. Barna kan fint være med å kutte fisk og grønnsaker. La dem lage sin egen pakke, der de tar på det de selv vil! Oppskriften er også fin fordi den enkelt kan gjøres om til en litt mer ”voksen” rett med mer smak.
Slik gjør du
Kutt fisken i store, gode terninger. Legg bitene på aluminiumsfolie.
Kutt gulrøtter og brokkoli i biter og vårløk i ringer. Disse må være noe mindre enn fiskebitene for at alt skal bli ferdig samtidig.
Ha 2 ss godt smør i pakken og strø over med fiskekrydder. ”Jacobs utvalgte fiskekrydder” som vi selger i våre butikker er et godt krydder som passer til all fisk, men du kan også bruke bare salt og pepper.
Forvarm ovnen på 180 grader og la pakkene stå i 15-20 minutter.
Oppskriften kan enkelt gjøres om til en litt mer ”voksen” rett. Da tilsetter du 1 ts finhakket rød chili, 2 ts finhakket hvitløk, og bytter ut smøret med 3 ss soyasaus.