Fiskewok i friterte steam buns

Fiskewok i friterte steam buns

Du kan gjøre retten enda enklere ved å kjøpe ferdig, fersk fiskewok fra fiskedisken.

Middels
20-40 min

En vietnamesisk-inspirert smaksbombe i friterte steam buns. Like imponerende som enkel å tilberede.

Slik gjør du

Skjær fisk i små terninger og blande med salt, pepper og mel.

Ha oljen i kjelen og varm den på middels høy styrke. Friter steam bunns til de har fått en fin gul farge og la de hvile mens du friter fisken til den har fått en gyllen og fin farge.

Finhakk løk, skjær paprika og rød løk i strimlet. Squash skjær i små terninger .

Bland hoisin, sriracha og ingefær sammen. Ha litt olje i panne og varm blandingen på høy varme. Tilsette hvitløk og fres rask (15 – 20 sekunder). Tilsett grønnsakene og og stek til de er gjennomvarme, men fremdeles sprø. Tilsett ev. litt vann hvis woken blir tørr.

Sile kraft fra wok og ha i en liten kjele. Lag en jevning (1ss maizena og 2ss vann). Kok opp kraften og tilsett jevning og la den små koke i noen minutter til du får en passe tykk wokdressing.

Fyll steam buns med grønnsakene, legg på fisk og topp med wokdressingen. Dryss ev. litt sesamfrø og fersk koriander på toppen.