Kamskjell med avokadokrem, sitronsmør, chevre og valnøttsalat

Kamskjell med avokadokrem, sitronsmør, chevre og valnøttsalat
Lett
20-40 min

En god forrett om du for eksempel skal ha biff til hovedrett.

Slik gjør du

Avokadokrem

Skrell avokadoene og miks i en kjøkkenmaskin, tilsett rømmen og limesaften litt av gangen. Smak til med salt og pepper.

Sitronsmør

Bland sitronsaft og smør i en kjele og smelt på lav temperatur. Smak med med litt salt.

Chevre- og valnøttsalat

Bland alle ingredienser unntatt maldonsalt og chèvren i en bolle. Smul ned chèvren i småbiter før servering. Dryss litt maldonsalt over.

Kamskjell

Åpne kamskjellene og fjern muskelen som sitter på sidan. Varm opp en stekpanne med solsikkeolje. Stek kamskjellene i 2 minutter på hver side og ha i smør i pannen på slutten. Server med et dryss av maldonsalt på toppen. Til barna: Hvis de ikke liker chevre så går det like bra uten.