Grønnsaksspyd med hvite og grønne asparges
Fargerike og vårlige grillspyd med hvite og grønne asparges penslet med deilig Nduja-smør og servert med hollandaise-saus og finhakket bladpersille. Nduja-smøret bør lages på forhånd. Oppskriften gir 3 spyd.
Slik gjør du
Nduja-smør
Lag nduja-smør ved å frese pølsen sammen med krydderblandingen. Tilsett smør når ndujaen har fått litt farge, og la smøret smelte inn. Kjøl ned. Når smøret er blitt fast, men ikke helt hardt pisker du det luftig. Oppbevares i kjøleskap og kan brukes til alt av grillmat, kjøtt og grønnsaker.
Skrell den hvite aspargesen. Ta av den harde biten nederst på både den hvite og grønne aspargesen, og del dem i jevnstore biter og tre på spydene, vekselsvis hvit og grønn.
Pensle med nduja-smør mens du griller. Grill på høy temperatur.
Tilbehør
Server med Jacobs Utvalgte hollandaise og finhakket bladpersille. Dryss over salt etter smak.