Soppschnitzel

Soppschnitzel

Lett
over 60 min

Schnitzel laget av aromasopp og hummus. Server med stekt løk og blomkålsalat.

Slik gjør du

Kutt soppen i små biter og stek i olje. Smak til med salt og pepper. Kjør halvparten av soppen med en stavmikser eller blender, sammen med hummus. Så blander du soppmosen med resten av den stekte soppen.

Finn frem bakepapir i en av lang form, og fyll på med soppblandingen. Frys dette i en times tid. Når blandingen er frossen kutter du den i 4-8 skiver, avhengig av hvor tykk du vil ha schnitzlene.

Finn frem to boller. Pisk egg i den ene, og ha griljermel eller pankomel i den andre. Ta en og en schnitzelbit. Dypp den først i egg, så vender du den i melet. Gjenta dette en gang til.

Varm cirka 1 dl solsikkeolje i en dyp stekepanne. Stek schnitzlene på middels varme til de er gylne og sprø på begge sider. Serverer med stekt løk og blomkålsalat.