Kvalitetskjøtt fra Prima Jæren

Vi tør å påstå at man på Jæren produserer det som må være norges beste biff. Derfor har vi en eksklusiv avtale med utvalgte Jærbønder om levering av Anguskjøtt til våre butikker.

Fra utvalgte gårder på Jæren leveres kvalitetskjøtt til butikkene våre. Kombinasjonen av en ekstrem stolthet for sitt fag og en genuin interesse for dyrevelferd, gjør at Jærbøndene på disse gårdene kan fore frem kjøtt av en ekstra god kvalitet. Resultatet er en helt spesiell smak og mørhet. Skal du ha en skikkelig biff bør du velge biff fra Prima Jæren.

Hva er spesielt med Anguskjøtt fra Prima Jæren?

  • Kjøttet er garantert mørnet i 21 dager
  • Restaurantkvalitet - Samme klassifisering som restaurantene får
  • Håndplukket størrelse og ferdig renskåret for hånd
  • Bedre marmorering – mer smak
  • Dyrevelferd i fokus: frittgående dyr, stressfritt og rent oppvekstmiljø
  • Dyrene får førsteklasses fôr med energirikt gress og kraftfôr
  • Kort transporttid, human slakteprosess og full sporbarhet
  • Kjøttet har blitt kvalitetsjekket manuelt ved 5 forskjellige punkt:
    hos bonden, på slakteriet, på skjærebordet, ved pakking til butikk og til slutt av butikk foran deg som kunde.

Tørrmodnet kjøttstykke 2.jpg

Steketips for biff, ytrefilet og indrefilet

Rå: 52-56 grader
Medium: 58-64 grader
Godt stekt: 66-68 garder

Vi anbefaler at du steker entrecôten medium eller medium+. Det marmorerte kjøttet tar da til seg smak fra fettet, slik at entrecoten blir ekstra smakfull.