Artikler om kjøtt
-
Behandling av mørnet kjøtt
-
Slik bruker du opp julematrestene
-
Tradisjonsmodnet kjøtt
-
Er det trygt å spise kylling?
-
Lerstangkylling fra Gårdsand
-
Brødr. Ringstad - ekte håndverk
-
The beautiful taste of the ugly parts
-
Rørossmak fra Rørosmat
-
Kvalitetskjøtt fra Prima Jæren
-
Finnmark Rein – ferskt reinsdyrkjøtt fra Finnmark
-
Jacobs store julemathåndbok
-
Jacobs Utvalgte Lerstang kylling
-
Hjort en delikatesse fra kyst-Norge
-
Ribbeskole med Espen
-
Andeconfit er snaddermat
-
Smak deg frem til din nye pølsefavoritt
-
Tre for 2 på spesialpølser
-
Svartfjes - mørt og smakfullt lammekjøtt
-
Velkommen til en smak av Svartfjeslam
-
Taco – folkets fredagsfavoritt
-
Slik koker du kraft
-
Kje - en vårlig delikatesse
-
Spennende pølsetopping
-
Pølsekunstnere på ASK
-
Revet - på den ordentlige måten
-
Resten av julen
-
Grillet kylling
-
Slik tilbereder du benfri svinenakke
-
Mør og saftig and
-
17.mai - matfest fra morgen til kveld
-
Vi fjerner nå alle kjøttdeiger tilsatt salt
-
Grøstad gris
-
Økologisk ribbe fra Grøstad gård
-
Økologisk kalkun fra Homlagarden
-
Bedøm biffens mørhet
-
Hva er forskjellen på storfe og kjøttfe?
-
Fristende spekemat
-
Bli kjent med stekeovnen din
-
Den store julemiddagen
-
Fjorårslam av villsau
-
Grilling av helt lam
-
Grilltips
-
Kylling, and og gås fra Holte gård
-
Jacobs utvalgte svinekjøtt i kjøttdisken
-
Premium ribbe fra Prima Jæren
-
Koking og trekking av kjøtt
-
Kull-, gass- eller engangsgrill?
-
Kvalitetspølser fra Jacob´s på Holtet
-
Lag egne pølser
-
Marinering av kjøtt
-
Nyttige burgertips
-
Slik får du perfekt pinnekjøtt
-
Kje - mildt og mørt
-
Smalahove
-
Sous Vide - mørere biff får du ikke
-
Stekefett til biff og filet
-
Suppekjøtt
-
Tilberedningstips til nyttårskalkunen
-
Tynnribbe, midtribbe eller familieribbe?
-
Ukens middagsmeny
-
Vi feirer fårikålens dag 25. september
-
Vilt, vakkert og godt
-
Våre egne burgere
-
Fire nyttårsmenyer for enhver smak
-
Fem forslag til nyttårsmeny
-
Nå kan alle glede seg til middag!
-
Dielam - lyst, mørt og mildt
-
Velkommen til burger-fest
-
Årets ferske lam er her
-
Håndplukket biff fra Grøndalen gård
-
Biff på grillen
-
Ulike grillteknikker
-
Prøv nyskåret skinke fra vår Berkelmaskin
-
Smakfulle skinker